STERIL-O-SEPT je blagovna znamka, ki jo sestavlja družina izdelkov za učinkovito antibakterijsko dezinfekcijo rok. Izdelki STERIL-O-SEPT predstavljajo rezultat zahtevnega in odgovornega dela strokovnjakov z različnih področij, da bi zadovoljili potrebe potrošnikov po kvalitetnem in učinkovitem izdelku za antibakterijsko dezinfekcijo rok.

Ob pravilni uporabi izdelki STERIL-O-SEPT uničijo večino znanih bakterij in mikrobov. Sestavine so skrbno izbrane glede na njihov učinek, zato izdelki STERIL-O-SEPT vsebujejo aktivno snov etanol 66g/100g, ki hitro in učinkovito deluje na širok spekter mikroorganizmov. Dodane negovalne sestavine aloe vera, hialuronska kislina oziroma kamilica pa roke negujejo in osvežijo.

Aloe vera je bogata z vitamini, aminokislinami in mineralnimi snovmi, ki kožo vlažijo, pomirjajo in imajo protivnetni učinek.

Hialuronska kislina kožo globinsko navlaži in spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo kolagen in elastin, s pomočjo katerih bo vaša koža gladka in prožna.

Antibakterijsko dezinfekcijsko sredstvo za roke STERIL-O-SEPT uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

 ©2011 STERIL-O-SEPT - Vse pravice pridržane.       | Domov | Splošni pogoji | Pravna obvestila | Kontakt |