PRAVNA OBVESTILA

Spletna stran www.steril-o-sept.com ter njena vsebina sta last podjetja DBC MEDIKAL d.o.o. in zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebina spletne strani je namenjena izključno informiranju.

Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katerih delovanje oziroma posledice lastniki spletne strani www.steril-o-sept.com ne prevzemajo nikakršne odgovornosti.

DBC MEDIKAL d.o.o. je uradni lastnik mednarodno registriranih blagovnih znamk STERIL-O-SEPT in STERIL-O-MED ter vseh izdelkov zbranih pod temi blagovnimi znamkami in celotne grafične podobe omenjenih izdelkov. DBC MEDIKAL d.o.o. je prav tako lastnik drugih blagovnih znamk in izdelkov, ki so avtorsko zaščiteni v Sloveniji in drugih državah.

Uporaba kakršnih koli podatkov s spletne strani www.steril-o-sept.com ni dovoljena brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja lastnika te spletne strani.

DBC MEDIKAL d.o.o. ne odgovarja za nemoteno delovanje spletne strani in ne odgovarja za potencialno škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij pridobljenih na spletni strani www.steril-o-sept.com.

Pravna obvestila lahko DBC MEDIKAL d.o.o. spremeni ali izbriše s spletne strani brez predhodnega obvestila.

 
 ©2011 STERIL-O-SEPT - Vse pravice pridržane.       | Domov | Splošni pogoji | Pravna obvestila | Kontakt |