10 razlogov zakaj preprosto morate imeti razkužilo STERIL-O-SEPT

1. Dokazano učinkovita Dezinfekcija.
Antibakterijsko razkužilo učinkovito opravi z nevidnimi nadlogami, ki jih imate prav zdaj na svojih rokah. Strokovnjaki ugotavljajo, da je na človeški dlani v povprečju 3200 bakterij, praviloma pa niti en človek nima na dlaneh popolnoma enakih bakterij, kar pomeni, da ima vsak človek svoj bakterijski odtis dlani. S  pravilno uporabo antibakterijskih dezinfekcijskih izdelkov iz družine STERIL-O-SEPT, odstranimo večino bakterij in mikrobov.

2. Zaščita pred boleznimi.
Z uporabo antibakterijskega dezinfekcijskega sredstva STERIL-O-SEPT z rok odstranimo kar 100–krat več bakterij, kot z umivanjem. STERIL-O- SEPT vsebuje aktivno snov etanol, in sicer 66 gramov na 100 gramov izdelka, zato ob pravilni uporabi z rok odstranimo široko paleto mikroorganizmov ter hkrati preprečimo njihovo rast. Z uporabo kateregakoli izdelka iz družine STERIL-O-SEPT, dokazano preprečimo prenašanje številnih bakterij in virusov z drugih oseb nase, s čimer učinkovito zmanjšamo možnost okužb.

3. Hitra in preprosta preventiva.
Prav vsi izdelki STERIL-O-SEPT po uporabi delujejo hitro in učinkovito. Testi so pokazali, da je STERIL-O-SEPT dokazano najboljše orožje za boj zoper mikroorganizme na vaših dlaneh. V manj kot minuti z dlani odstrani številne kolonije mikroorganizmov, obenem pa so primerjalni testi pokazali, da je v nekaterih primerih več kot za polovico učinkovitejši od drugih izdelkov.

4. Neguje roke.
STERIL-O-SEPT vsebuje hialuronsko kislino, ki se v kozmetičnih pripravkih uporablja kot sredstvo za hidratacijo izsušene in utrujene kože. Hialuronska kislina obenem spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo kolagen in elastin, s pomočjo katerih je vaša koža gladka in mehka na otip. Dezinfekcijsko sredstvo STERIL-O-SEPT zato ne izsuši rok, ampak jih osveži in neguje.

5. Za vsako priložnost in vsak žep
Prav zaradi pestre izbire dezinfekcijskega sredstva v obliki razpršila, gela in robčkov ste lahko prepričani, da boste zlahka izbrali ustreznega svojim zahtevam in priložnosti. Uporabljate ga lahko povsod, kjer si rok ni mogoče umiti z milom in vodo. Primeren je za uporabo na delovnem mestu,  v šoli, avtobusu, na javnih mestih in prireditvah, pri stiku z denarjem, rokovanju, pred uživanjem hrane, po uporabi toaletnih prostorov, otroških igral, na potovanjih in povsod, kjer si uporabo prostora ali predmetov delite z množico ljudi. 

6. Prijeten vonj.
STERIL-O-SEPT se od podobnih izdelkov razlikuje tudi po prijetnem vonju. Izdelkom je dodana negovalna sestavina Aloe vera, ki je bogata z vitamini, aminokislinami in mineralnimi snovmi, ki kožo vlažijo, pomirjajo in imajo protivnetni učinek. 

7. Privlačen videz. 
STERIL-O-SEPT izdelki niso učinkoviti zgolj zoper bakterije, pač pa so privlačni tudi za oko. Izbirate lahko med razpršili v kar štirih različicah ter dezinfekcijsko sredstvo v gelu, ki ga je na prodajnih policah mogoče kupiti v dveh različicah. Za tiste z bolj izbranim okusom pa napovedujemo prihod ekskluzivnega antiseptičnega izdelka, ki ga bo mogoče kupiti v dizajnersko oblikovanem etuiju, ki se bo podal tudi k poslovni ali večerni obleki.

8. Cenovno dostopen.
Dostopna cena je še eden od razlogov, ki vas bo prepričal v nakup STERIL-O-SEPT izdelkov za zaščito vašega zdravja in vaše družine.

9. Priročna velikost
Izdelki STERIL-O-SEPT zaradi svoje oblike in velikosti ustrezajo svojemu namenu, saj se jih z lahkoto pospravi v vsak žep. Na prodajnih policah so na voljo 15, 30 ali 50 mililitrska razpršila, razkužila v obliki gela v 30 ali 50 mililitrski plastenki ter robčki, ki so pakirani v škatlicah z 4 oziroma 8 kosi. Zaradi njegove velikosti je hvaležen vsakodnevni spremljevalec, saj ga zlahka pospravite v žep, za uporabo pa je povsem preprost.

10. Varen izdelek.
Vsi izdelki STERIL-O-SEPT so dermatološko testirani in zdravju neškodljivi.  Izdelki STERIL-O-SEPT so rezultat odgovornega dela strokovnjakov, z željo po razvoju učinkovite in pripročne rešitve za antibakterijsko dezinfekcijo rok, ki bo zadovoljila tudi potrebe najzahtevnejših uporabnikov.

 

 
 ©2011 STERIL-O-SEPT - Vse pravice pridržane.       | Domov | Splošni pogoji | Pravna obvestila | Kontakt |